Wednesday, December 9, 2015

Order Nov 2015


Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah bulan nov lepas, sy dh complete semua bonus utk Beauty Consultant marykay... dpt bag yg trsgtlahh sy hargai... 




Independent beauty consultant
0136378726

Ig @Najlaabiz_beauty
Fb Najlaabiz_beauty
Fb siti noor asyma

Love marykay

Ilmu set kecantikan :)

Assalamualaikum w.b.t
  Jum kongsi ilmu....


❓Ada yang tertanya-tanya bagaimana elakkan kulit berkedut dan kusam
Jawapannya... Carilah produk atau pencuci yang diformula khas dan mengandungi bahan yang kaya dengan anti oksida dan kaya juga dengan vitamin C.

❓Adakah penting penggunaan mask
Jawapannya... Kulit kusam atau kulit mati yang berada dilapisan luar kulit boleh dibuang atau diekfoliasikan menggunakan mask. Mask juga membantu pembersihan kekotoran berlebihan yang tersumbat dicelah liang pori

❓Perlukah menggunakan freshener
Jawapannya... Sangat perlu! Selain ianya menyegar, ia membantu mengetatkan liang pori yang terbuka. Nah! Flawless lah kulit anda.

❓Malas nak pakai moisturizer
Jawapannya... Eh! Jangan. Moisturizer atau pelembap lah yang membantu kelembapan kulit. Jika anda tidak memakainya, kelembapan dalam kulit akan jadi berkurangan. Lama kelamaan kedutan jelas nampak. Sudah tentu anda tak ingin kelihatan lebih tua dari usia anda kan?

Jom amalkan rutin penjagaan kulit wajah yang asas.
Ketahuilah ianya sekarang secara percuma bersama kami, perunding kecantikan bebas Mary Kay.

Wednesday, October 28, 2015

Tools kecantikan :)

Skinvigorate  Cleansing Brush.

๐Ÿ’Ÿmenanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari
๐Ÿ’ŸMengurangkan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
๐Ÿ’ŸMemperbaiki penampilan kulit dengan cepat
๐Ÿ’Ÿrawatan facial  spa dgn berus yg berkelajuan dual- spead

Selain daripada memberikan pembersihan yg mendalam serta membersihkan pori2.kajian pengguna bebas mendapati:-

97% - memaksimumkan manafaat penjagaan kulit
94% - mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri
96% - memberikan tona kulit yg lebih sekata
93% -  memulihkan kulit wajah yg tampil muda
95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat.

Ciri2 Skinvigorate Cleansing Brush
๐Ÿ’ŸBulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit
๐Ÿ’Ÿmempunyai butang kawalan kelajuan
๐Ÿ’ŸMempunyai butang On/Off
๐Ÿ’ŸRekabentuk yg unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih.


Monday, October 12, 2015

ESRS @ MARYKAY VSQ PJ

Assalamualaikum w.b.t

X sabar nk update story marykay event utk perunding kecantikan bebas seperti saya. 2 bulan lepas tiba masa utk saya hadir ke class ESRS utk belajar mendalam lagi tentang MARYKAY PRODUCT.

Layan gambat dl la ye br semgt nk story


                               Dapat sijil yahooo
                                        Tq snsd su
Pin as beauty consultant marykay

ESRS ni penting tau utk nak memulakan kerjaya sebagai perunding kecantikan marykay. Asas2 tentang marykay, product2 marykay, budaya marykay antara modul pembelajaran di sini.
Tamat class ni dengn jayanye barulah diiktiraf sebagai perunding kecantikan marykay dan akan dapat sijil pin esrs, voucher rm200 dan lipstick :)



Sunday, July 26, 2015

simple make up from Marykay



Salam syawal semuaa..

Musim raya haritu.. makeup pantas dan mudah dengan Marykay.. cuma sapu skit timewise foundation, compct powder & eyeliner... hasilnyee superbbb sebb x melekit langsung...

Nak tau info MK lagi?

Bole pm
Syima, IBC MaryKay
Ig najlaabiz_beauty & ejima86

Tuesday, July 14, 2015

HARI MENJADI MK FAMLY MEMBERS

 Berselfie wif my sifu snsd Suzana... bnyak ilmu tuu

Assalamualaikum w.b.t
Rezeki sy menjadi beauty consultant mk di bulan yg oenuh barakoh... syukur diberi seorg suami yg begitu memahami kesukaan sang isteri. Acapkali juga mntak restu suami tp suami x yakin pada sy pd ketika itu disebbkn sy pon x menunjukkan minat dalam bidang kecantikan... sehinggalahh bila sy menjadi agent pelbagai product kecantikan, dr situ dye nmpk sy lebih minat ke arah kecantikan dan bisnes :)


๐Ÿ’œAnda sukakan kecantikan?
๐Ÿ’œAnda berminat menjadi perunding?
๐Ÿ’œAnda suka ramai teman?
๐Ÿ’œAnda seorang yang suka hias diri?
๐Ÿ’œAnda seorang yang sukakan kejayaan
๐Ÿ’œAnda minat membantu org lain?

Anda layak menjadi seperti Kami

Jika anda juga, ๐Ÿ’œMinat barangan makeup, penjagaan muka, diri & wangiaan tapi nak diskaun? ๐Ÿ’œMinat dapat hadiah? ๐Ÿ’œKegunaan sendiri tapi murah?

Anda juga boleh menjadi sebahagian dari kami

Kami adalah Perunding Bebas Mary Kay
๐Ÿ’…melayani anda dengan service A++++ ๐Ÿ’†
๐Ÿ’… memberi perkhidmatan dari segi kecantikan & kongsi tips untuk anda gunakan dalam kehidupan harian
๐Ÿ’… Mampu membina kerjaya bersama Mary Kay
๐Ÿ’… Saya memberi peluang & pilihan buat anda untuk memilih sebagai  KERJAYA @ INGIN BERGELAR VVIP CUSTOMER NANA MARY KAY??? LANGKAH MUDAH

๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #marykay  #marykaymalaysia  #mkproduct


With love,
Syima IBC MK
wassup/tele 0136378726
Ig: @najlaabiz_beauty & @ejima86_marykay

Monday, July 13, 2015

STARTER KIT CUMA RM200 TP BERNILAI RM800

                    Starter Kit Timewise set rm200


Assalamualaikum w.b.t
Posting pertama nak share moment indah menjadi fmly members dalam industri kecantikan Mary Kay.. namanye gah di persada antarabangsa dan pasti ia sgt meyakinkan dan memberi kekayaan dalam hidup seorg wanita..

Ini status sy di instagram seleps direcruit menjadi IBC MK
♡♡

Thank you husband for your support & investment.. I love you so much:)
.
.
Kenapa marykay??
.
3 tahun lepas, masa tu tiap hari wassup n husband(husband keje kt US), husband selalu suh jg kulit, jg berat badan, jg pemakanan sebb dye nak leps 3 bulan dye balik sini... wife dye cntik dan lain drpd dulu.. ye r sebb dh  lama x jumpe so dye nk sy surprisekn dngn jg kecantikan luar dalam... sy mula research product kecantikan ape yg natural dan berkesan pada kulit saya... smpilah sy trbaca kat blog kecantikan pasal marykay!! Bermula dr situ sy order set botanical utk penjagaan kulit wajah, makeup remover, eye liner, lip balm, sellulitecream & compact powder... berhabis jugak r sy ms tu sebb pkr nk kulit cntik n suami happy... x sia2 pelaburan sy ms tu...suami mmg surprise dengn perubahan sy yg positif.. n suka sy lebih teliti bab kecantikan dan kesihatan :) Sejak tu smpi ke hari ini, baru trgerak hati nak jd member mk n insyaAllah menjadi seorg beauty consultant MK dlm masa trdekat nti...sy berharap yg baik2 n positif wujud dlm diri saya, insyaAllah :) .
.

MaryKay's women
With love, Syima

#marykaymalaysia #marykay #personalbeautyconsultant #beauty #love